Assegurances de moto a Andorra

Comparar i encertar és:

Troba les assegurances de moto més econòmiques

Compara cobertures i preus des de casa

COMPARAR WhatsApp

Amb les millors companyies

Per què utilitzar un comparador d'assegurances de moto?

Actualment, ja és possible poder comparar la teva assegurança de moto a Andorra en un únic portal. L'oferta és àmplia i les condicions varien en funció de cada companyia i, no només cal mirar el preu, sinó també les cobertures. Comparar a Totsegur.ad et permet tenir una oferta variada d’opcions per a la teva assegurança de moto sense desplaçar-te, el qual et permetrà estalviar temps i diners.

Troba la millor assegurança

Els motociclistes corren un alt risc d'accidents, per això, és molt important trobar una assegurança de motocicleta que s'adapti a les seves necessitats. Trobar la millor assegurança no sempre és fàcil ja que moltes empreses de mercat ofereixen una àmplia varietat de productes amb cobertures similars i primes que poden fluctuar en centenars d'euros. Utilitzar el nostre comparador és la millor forma de trobar una assegurança adequada.

Com comparem?

Respon a unes preguntes:

Respon a un simple formulari sobre l’assegurança que necessites per trobar les millors ofertes per a tu o ens envies un Whatsapp.

Comparem ofertes personalitzades

T’enviarem una comparativa de les teves assegurances per poder comparar i encertar entre les millors opcions del mercat.

Què influeix en el preu de l'assegurança de moto i quines modalitats trobem

Tipus de pòlissa

Una assegurança a tercers és l'opció més bàsica i també acostuma a ser la més econòmica. Hi ha també l'opció de contractar una assegurança a tercers ampliat, que permet afegir cobertura de robatori, incendi i llunes. El tot risc és la modalitat més completa. L'assegurança de tot risc amb franquícia serveix per poder optar a una assegurança completa sense haver de pagar una quantitat molt elevada d'aquesta modalitat.

Tipus de moto

El tipus de motor, la marca de la moto i el model, entre altres aspectes, influeixen a l'hora d'obtenir el preu. Les motos més cares o més potents solen tenir primes més altes, ja que el seu cost de reparació és més alt.

Tipus de conductor

L'edat del conductor també influeix en el preu d'una assegurança, així com la data del carnet de conduir. Els més joves normalment pagaran més que un conductor amb més anys d'experiència al volant.

Historial de sinistres del conductor

Les companyies asseguradores, per poder oferir primes més ajustades a les assegurances de moto, tenen en compte la conducta d'un conductor, així com mantenir un historial "net". És a dir, no haver tingut sinistres amb culpa.

La companyia d'assegurances

El preu pot variar significativament en funció de la companyia d'assegurances amb la qual contractem la pòlissa. L'interès per nous clients i ofertes del moment fa que per a una mateixa moto puguem trobar opcions molt diferents.

Preguntes freqüents

  • (+376) 610 435

  • info@totsegur.ad

  • Carrer Pau Casals, 10, 3rd floor, Andorra La Vella - Ingeni Coworking Ònix

Copyright c 2021 Totsegur. All rights reserved.