Assegurances de salut a Andorra

Comparar i encertar és:

Trobar les assegurances de salut més barates

Comparar cobertures i preus des de casa

COMPARAR WhatsApp

Amb les millors companyies

Per què utilitzar un comparador d'assegurances de salut?

Poder comparar una assegurança de salut a Andorra et permetrà saber la diversitat d'opcions que hi ha al Principat. Cadascuna d'elles té unes cobertures específiques en funció de la companyia que es contracti. A més a més, et permetrà estalviar temps i diners durant tot el procés.

Com comparem?

Respon a unes preguntes:

Respon a un simple formulari sobre l’assegurança que necessites per trobar les millors ofertes per a tu o ens envies un Whatsapp.

Comparem ofertes personalitzades

T’enviarem una comparativa de les teves assegurances per poder comparar i encertar entre les millors opcions del mercat.

Calcular assegurances de salut: factors que influeixen en el preu

Tipus de pòlissa

El preu variarà depenent de la cobertura mèdica que inclogui l'assegurança. Podem trobar assegurances bàsiques i econòmiques, així com cobertures més internacionals on el preu és més elevat segons les necessitats del client.

Edat del client

L'edat del client és un factor important en les assegurances de salut, ja que per norma, els clients més joves obtenen millors preus que els més adults.

La companyia asseguradora

El preu pot variar en funció de la companyia amb la qual contractem l'assegurança de salut. Les campanyes de captació de les diferents asseguradores, unides a les promocions de cada moment, fan que per a un mateix client, puguem trobar ofertes molt diferents.

Preguntes freqüents

  • (+376) 610 435

  • info@totsegur.ad

  • Carrer Pau Casals, 10, 3rd floor, Andorra La Vella - Ingeni Coworking Ònix

Copyright c 2021 Totsegur. All rights reserved.