El comparador d’assegurances núm. 1 d’Andorra

Aconsegueix els millors preus de totes les companyies d’Andorra en un simple formulari fàcil i ràpid.

Comparem assegurances de:

Llar

Cotxe

Moto

Viatge

Residents passius

Salut

Mascotes

Autònoms

Vida

Decessos

Escolar

Esquí

Reagrupaments

Responsabilitat Civil

Estalvi

Altres

Assegurança en temps rècord

Amb Totsegur pots calcular la teva assegurança en temps rècord. Omple el nostre formulari per comprovar que no estàs pagant de més per l’assegurança d’automòbil, moto, llar, salut, viatges, vida, decessos, mascotes, esquí, etc. A més a més, Totsegur et mostra els productes de forma personalitzada perquè tot s’adapti al que estàs buscant. Per simplificar-te els càlculs d’assegurances, t’enviarem una llista de les pòlisses d’assegurança ordenades per preu. Fàcil!

Experts en tot tipus d’assegurances

Comparadors d’assegurances n’hi ha molts, però només a Totsegur.ad podràs valorar una multitud d’assegurances de cotxe, moto, salut, vida i llar. Encertar serà fàcil gràcies a l’assessorament dels nostres consultors experts. Aconsegueix, en temps rècord, la teva comparativa personalitzada entre les asseguradores més importants d’Andorra perquè puguis contractar les assegurances sense moure’t de casa teva.

Com comparem?

Respon a unes preguntes:

Respon a un simple formulari sobre l’assegurança que necessites per trobar les millors ofertes per a tu o ens envies un Whatsapp.

Comparem ofertes personalitzades

T’enviarem una comparativa de les teves assegurances per poder comparar i encertar entre les millors opcions del mercat.

Per què som líders?

Som el portal comparador d’assegurances d’Andorra amb totes les companyies del país. La nostra missió és aportar transparència i digitalització al sector assegurador andorrà, oferint simplicitat i, estalvi de temps i diners.

Comparem totes les companyies

Valorem les propostes de companyies com AXA, DKV o Assegur per tu.

Preguntes freqüents

  • (+376) 610 435

  • info@totsegur.ad

  • Carrer Pau Casals, 10, 3rd floor, Andorra La Vella - Ingeni Coworking Ònix

Copyright c 2021 Totsegur. All rights reserved.